Bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie als geschiedschrijving.

Bedrijfsfotografie is een ruim begrip en kenmerkt zich van portretfotografie voor een smoelenboek tot documentaire fotografie en reportagefotografie met als mogelijk resultaat een mooi bedrijfsfotoboek ten behoeve van uw dierbare relaties, opdrachtgevers of uw bedrijfsjubileum.

Ook is bedrijfsfotografie uitermate geschikt voor uw jaarboek, publicaties, website, social media of “gewoon” als geschiedschrijving.

Waarom ik de juiste bedrijfsfotograaf ben.

Omdat ik naast mijn vak als fotograaf, gevestigd in Eindhoven, al meer dan 35 jaar werkzaam ben als projectmanager en constructie manager binnen de technische dienstverlening heb ik een getraind oog voor het in beeld brengen van techniek, technische installaties, ruwbouw en afbouw en staalconstructies .

Men at work.

Tevens weet ik bouwvakkers, monteurs, leveranciers en natuurlijk uw project medewerkers pakkend te fotograferen.

Deze foto’s kunnen voor diverse doeleinden gebruikt worden zoals portretfotografie, toolbox meetings, training, voorlichting en opleidingen.

Uiteraard is ook deze vorm van bedrijfsfotografie uitermate geschikt voor uw jaarboek, publicaties, website, social media of “gewoon” als geschiedschrijving.

Bedrijfsfotografieprojecten