Industriële fotografie

Industriële fotografie binnen uw industrie.

Er zijn een groot aantal industrieën waarbinnen ik als industrieel fotograaf actief ben zoals semi conductor industrie, farmaceutische industrie, food industrie, machinebouw industrie en metaal industrie. Fotografie binnen deze en andere industrieën wordt als industriële fotografie gezien.

Ook voor uw industrie ben ik als fotograaf van toegevoegde waarde als het gaat om het maken van bedrijfsreportages, foto documentaires, geschiedschrijving of het fotograferen voor uw jaarboek, publicaties, website, social media of fotoboek.

Bouw en nijverheid binnen de industriële fotografie.

De bouw in het algemeen is een voorname opdrachtgever voor mij.

Een passend voorbeeld hiervan is een project wat ik voor bouwbedrijf BMV BV uit Veldhoven heb mogen uitvoeren. Het project bestond uit het fotograferen van een nieuw te bouwen cleanroom gebouw voor ASML uit Veldhoven vanaf de eerste paal tot en met de eindoplevering. Voor dit project heb ik uiteindelijk ruim anderhalf jaar gefotografeerd.

Uit alle beschikbare foto’s is samen met de opdrachtgever een selectie gemaakt en samen met een grafisch vormgever en een tekstschrijver een luxe fotoboek tot stand gekomen.

Deze vorm van fotografie kan men ook zien als reportagefotografie of documentaire fotografie.

Heeft u vragen of opmerkingen neem vrijblijvend contact met ons op.

Industriële fotografieprojecten