Over mij

Wie ben ik?

Ik ben Ron de Lepper, 59 jaar, getrouwd, muzikant als euphonium speler bij Lichtstad Brass, zelfstandig ondernemer als Project manager binnen de technische dienstverlening en natuurlijk fotograaf, mijn grote passie.

Wat doe ik?

Ik heb twee beroepen, of anders gezegd, hobby’s waar ik me dagelijks met alle liefde en plezier mee bezig houd.

Op de eerst plaats werk ik sedert 2010, nadat ik mijn opleiding aan de Nederlandse fotovakschool heb afgerond, als professioneel fotograaf met als specialisme bedrijfsfotografie.

Dit doe ik voor tal van opdrachtgevers zoals Moeskops staalbouw uit Bergeijk, BMV bouwbedrijf uit Veldhoven, Brecon cleanroom systems uit Etten-leur, WERO cleanroom reiniging uit Eindhoven, Burgtbouw uit Deurne en vele anderen.

Daarnaast werk ik als projectmanager en constructie manager voor nieuwbouw- en verbouw projecten en technische projecten in het algemeen.

Dit doe ik voor tal van opdrachtgevers zoals ASML uit Veldhoven, Facta bouwmanagement uit Veldhoven, Treetops real estate uit Bergeijk, Ajilon engineering uit Amsterdam, Kuipers installatie techniek uit Helmond en vele anderen.

Hoe werk ik?

Ik werk in principe op basis van regie, vanuit mijn studio in het Videolab kamer 6.034, Torenallee 20, Strijp-S in Eindhoven en natuurlijk op (uw) locatie.

Alle door mij gemaakte foto’s worden digitaal nabewerkt voordat ze aangeleverd worden.

Naast het fotograferen en digitaal nabewerken van foto’s lever ik desgewenst afdrukken, vergrotingen in alle uitvoeringen, vormen en afmetingen en fotoboeken.

Hiervoor werk ik samen met “mijn” vaste grafisch vormgever, Berry Sanders, kunstenaar en docent ICT & Media bij Fontys hogeschool in Eindhoven.

Het is voor mij heel belangrijk een klik te hebben met u als opdrachtgever en het onderwerp wat u gefotografeerd wil hebben.

Deze klik draagt zorg voor een optimaal resultaat zodat u als tevreden klant van de foto’s kan genieten.