Profielfoto – Eindhoven

Profielfoto laten maken?

Een goede, representatieve, zakelijke profielfoto is essentieel voor de uitstraling.        Of het nu om een zakelijke profielfoto voor social media als Facebook, Linkedin of Twitter gaat, of juist voor u zelf voor uw eigen website of Facebook pagina.                    Wilt u als bedrijf herkenbaar zijn naar uw klanten? en wilt u een persoonlijke uitstraling creëren op uw website?, dan mag een goede profielfoto ook zeker niet ontbreken!

 

Profielfoto voor social sites

Een beetje actieve internetter staat tegenwoordig ingeschreven bij een tiental verschillende social sites. Twitter, LinkedIn, Hyves, Flickr en dergelijke. Bij de meeste van dit soort sites kun je een kort profiel over jezelf aanmaken en deze voorzien van een fotootje. Je kan eigenlijk niet aankomen met het eerste vakantiekiekje dat je nog in je archieven kunt vinden.

 

Profielfoto in de studio of op een buitenlocatie?

Wat mij betreft kan het allemaal. Een profielfoto in mijn studio maken, op Strijp-S in Eindhoven of op een buitenlocatie naar wens of zelfs bij u thuis. Belangrijk is wat u wil, in welke omgeving u zicht het beste voelt. Voor het maken van een profielfoto neem ik de tijd in een ongedwongen fijne sfeer.

 

Dus, twijfel niet langer en laat een mooi, leuk, lief, artistiek of een uitbundige profielfoto van u maken.

Direct naar portfolio profielfoto’s en portretten.